workshops

Workshops

Zondag 25 maart– 13.30 – 15.00
BASECAMP – Fascinating Fascia
Fascinating wat? Camilla zal je tijdens deze Basecamp alles leren over dit geweldige onderdeel van het menselijk lichaam. In deze yin-stijl van yoga (onze ‘Flex’), staat de rol van fascia centraal. Ontdek het geheim van fascia, waarmee je nog dieper in je poses komt en een hele nieuwe dimensie van flexibiliteit ervaart. Deze basecamp is de start voor een véél diepere flex!
90 credits, inschrijven via de app

Vrijdag 30 maart – 17.30 – 21.00
MASTERCLASS door Jozef Frucek – MONKEY MOVEMENTS
Jozef Frucek ontwikkelt sinds 2002 de ‘Fighting Monkey Practice’, gebruikmakend van bewegingen uit de dans, theater en (vecht)sport. Hij reist de wereld rond om het effect van beweging op het dagelijks leven te bestuderen en creëert hiermee ‘movement situations’. Tijdens de masterclass brengt Jozef Frucek op een speelse en creatieve manier een extra gelaagdheid aan in je yogaoefeningen.
55 Euro
koop tickets

Zaterdag 19 mei – 13.00 – 18.00
MASTERCLASS door Magnus Ringberg – 360 DEGREES OF MOVEMENT
Op welke manier je yoga ook beoefent, je lichaam is altijd in staat 360 graden te bewegen. Magnus Ringberg is opgeleid als fysiotherapeut en reist de wereld rond als yogadocent en bewegingsleraar. Met zijn focus op creativiteit, leert hij nieuwe technieken en skills die je helpen bij jouw oefeningen, terwijl je ondertussen nieuwe mogelijkheden van jouw lichaam ontdekt. Tijdens deze workshop begeleidt Magnus jou in het ontdekken van circulaire patronen en golvende bewegingen. De workshop is geschikt voor zowel yogadocenten als studenten die graag geïnspireerd raken.
95 Euro
koop tickets