workshops

Workshops

Zaterdag 22 April – 12:30 – 19:00
MASTERCLASS – 360 DEGREES OF VINYASA – by Magnus Ringberg

In één dag een vinyasa sequence vol vernieuwende bewegingen en overgangen leren?
Magnus Ringberg, opgeleid als fysiotherapeut, reist de wereld over voor zijn werk als yoga en movement docent. Door zijn creatieve aanpak leer je nieuwe technieken en vaardigheden die je practice ondersteunen, terwijl je de ongekende mogelijkheden van je lichaam verkent. Zoals Magnus zelf zegt: Het lichaam is geen tempel, het is een pretpark!

Deze masterclass is geschikt voor zowel docenten als studenten op zoek naar inspiratie.
95 Euro
inschrijven

Zondag 12 Maart – 12:30 – 15:00
MASTERCLASS – UPSIDE DOWN SHE TURNS YOU – by Henrietta Greene
Leer hoe je op je handen en armen balanceert om tot een volledige handstand te komen. En andere poses die veel armkracht vragen perfect uit te voeren.

Henrietta, die les geeft in Londen, kent de techniek en heeft alle tips om je ondersteboven te krijgen! Haar masterclass verbetert je practice direct.
40 Euro
inschrijven

Zondag 12 februari 13.30 – 15.00
BASECAMP Sun Salutations
Uitleg van een belangrijk onderdeel van veel yogalessen. Ferdinand helpt je bij de bewegingen die samen sun salutations A en B vormen. Na dit Basecamp haal je meteen meer uit je lessen.
90 credits of 20 Euro pin
inschrijven

Zondag 5 februari 13.30 – 15.00
BASECAMP – Seated poses
Seated Trees, Boats en Forward Bends? Clifton leert je alles over de opbouw van een aantal veel voorkomende posities en waar je op kunt letten voor maximaal effect. Na dit Basecamp ben je je meer bewust van de uitvoering en voordelen van de poses.
90 credits of 20 Euro pin
inschrijven

27 november 14.00 – 15.30
BASECAMP – Basic poses
Warrior pose? Locust en Full Locust? Clifton leert je de opbouw van een aantal veel voorkomende posities en waar je op kunt letten voor maximaal effect. Na dit Basecamp ben je je meer bewust van de uitvoering en voordelen van de poses.
90 credits of 20 Euro pin
vol geboekt

20 november 14.00 – 15.30
BASECAMP – Breathing & Sun salutations
Leer hoe ademhaling en beweging samenwerken met de juiste ademhalingstechnieken. Daarna neemt Ferdinand je mee in een stap-voor-stap opbouw van zonnegroet A en B. Na dit Basecamp haal je meteen meer uit je lessen.
90 credits of 20 Euro pin
inschrijven

7 augustus 12.00 – 14.00
Hands down Henrietta
Henrietta is the best, de titel zegt het al. In deze workshop leert ze je alles over ‘arm balance’ en ‘inversions’ : Goed gebruik van de kracht in je handen en armen om tot een volledige handstand of andere pose te komen waarbij de kracht vanuit je bovenlichaam komt. Ze gaat in op de techniek en geeft je handige tips. Daarnaast helpt ze je om met elkaar te oefenen. Na deze workshop haal je meer resultaat uit je lessen.
30 Euro pin in de studio
inschrijven | info

11 juni 12.00 – 13.00
Broga Class by founder Matt Miller
inschrijven | info | facebook