workshops

Workshops

Zaterdag 27 Januari – 12:30-19:00
MASTERCLASS door Dev Kapil – POSTURES & PRANAYAMA
Verbeter je poses en ademhaling in deze Postures & Pranayama workshop door de wereldwijd bekende docent Dev Kapil. Op zijn derde startte hij met yoga, dat hij leerde van zijn vader en opa.
In 2009 won hij in Los Angeles de wereldtitel op het Bishnu Gosh Word Yoga Championship. Met Singapore als thuisbasis reist hij de wereld over, docerend in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Hij combineert verschillende traditionele stijlen. Deze workshop is gericht op studenten en docenten die extra inspiratie willen opdoen.
95 Euro
koop tickets

Vrijdag 26 Januari – 18:00 – 19:30
MASTERCLASS door Dev Kapil – POWER CLASS
Verbeter je poses en ademhaling in deze Power Class door de wereldwijd bekende docent Dev Kapil. Op zijn derde startte hij met yoga, dat hij leerde van zijn vader en opa.
In 2009 won hij in Los Angeles de wereldtitel op het Bishnu Gosh Word Yoga Championship. Met Singapore als thuisbasis reist hij de wereld over, docerend in Europa, Azië en de Verenigde Staten. HIj combineert verschillende traditionele stijlen. Met deze les breng je je eigen practice direct een stap verder.
20 Euro
koop tickets

Zondag 3 december – 13.30 – 15.00
BASECAMP – Breathing
Heb je je ooit afgevraagd waarom het bij yoga zo vaak over ademhaling gaat, of op hoeveel manieren je eigenlijk kunt ademhalen? Henrietta laat je kennis maken met verschillende ademhalingstechnieken. Na dit Basecamp weet je hoe en waarom je ze in je practice kunt toepassen.
90 credits of 20 Euro pin
inschrijven

Zondag 26 november – 13.30 – 15.00
BASECAMP – Shoulder Mobility & Strength
Een verdieping op je yoga lessen. Met Sebastiaan doe je verschillende oefeningen waarbij je leert meer stabiliteit, mobiliteit en kracht uit je schouders te halen. Na dit Basecamp weet je precies hoe je schouders te mobiliseren tijdens je lessen.
90 credits of 20 Euro pin
inschrijven

Zondag 1 Oktober – 13.30 – 15.00
BASECAMP – Jumping back & through
Hoe spring je van forward bend naar een plank en van downward dog naar een zittende positie? Ferdinand leert je sprongtechnieken die je gebruikt bij de zonnegroeten en de zittende vinyasas. Na dit Basecamp heb je alle tips & tricks paraat voor de perfecte sprong.
90 credits of 20 Euro pin
inschrijven

Zondag 17 September – 13.30 – 15.00
BASECAMP – Sun salutations
Uitleg van een belangrijk onderdeel van veel yogalessen. Henrietta helpt je bij de bewegingen die samen sun salutations A en B vormen. Na dit Basecamp haal je meteen meer uit je lessen.
90 credits of 20 Euro pin
inschrijven