events

Christmas Special 2017

Zaterdag 23 December – 11.00 – 12.30
Super Flex by Camilla
Weg met de kerststress! Camilla geeft je een ontspannen yin les, een langzame vorm van yoga, waarin je poses langer vasthoudt. Je bloedsomloop verbetert, je wordt er leniger van en gaat ook nog eens heel ontspannen de kerst tegemoet.

We sluiten af met speciale Christmas Drinks.
inschrijven via de app

Rotterdam Pride 2017

Zondag 24 September – 16.00 – 18.00
Yoga Pride Afterparty
Vier Rotterdam Pride met Yogaground! Na alle feesten kun je bij ons op de mat in een langzame flow ontspannen. Maar zoals het hoort bij een afterparty, doen we dat wel op de beats van een live DJ en sluiten we af met een cocktail. Glitters en face paint zijn welkom!

Dit is een Donation class, je betaalt wat je wilt. Alle opbrengst maken wij over aan COC Nederland, dat zich inzet voor de LHBT gemeenschap.
inschrijven

Summer Events 2017 – de Iconen van Rotterdam

Onze Summer Events zijn terug! Groter en specialer dan ooit. We nemen je mee naar de meest iconische plekken in onze stad. Denk aan daken, architectonische hoogtepunten, monumenten en cultureel erfgoed. We geven een uur yoga, begeleid door een live DJ op de tofste locaties de we konden bedenken, we staan zelfs bovenop de euromast! Tickets koop je hier onder.

We kunnen niet wachten, we zien je in de stad!

30 juli 10.00 – 11.00
Yoga bij Museum Boijmans Van Beuningen
Slow art, Flow yoga
Eerder dit jaar presenteerde het museum zijn collectie in een volledig vernieuwde opstelling om bezoekers te stimuleren meer tijd te besteden aan het bekijken ervan; Slow Watching. Yogaground zorgt ervoor dat je geheel ontspannen de werken kunt bekijken, met een langzame Flow les ondersteund door muziek van een Live DJ. Na de les krijg je gratis toegang tot het museum!

13 augustus 10.00 – 11.00
Yoga op de Euromast
Get high, but stay grounded
Een unieke ervaring, heel hoog boven de stad hard werken om met beide benen op de grond te blijven. Het panoramadek is van ons tijdens een Flow les, ondersteund door muziek van een live DJ. Na de les krijg je gratis toegang tot de Euroscoop, een ronddraaiende glazen lift, die je naar een hoogte van 185 meter brengt.

27 augustus 10.00 – 11.00
Yoga in De Rotterdam
Stay in the nhow!
De Rotterdam is een iconisch ontwerp van Rem Koolhaas met het beste uitzicht op de Erasmusbrug en de Maas én met ons favoriete hotel; nhow Rotterdam. Nhow opent speciaal voor ons de deuren van The Loft, waar we een Flow les geven, ondersteund door muziek van een live DJ. We sluiten af met een gezonde cocktail.

10 september 11.00 – 12.00
Yoga bij Tropicana
Get in a tropical flow
Aloha, welkom bij Tropicana…. Voorheen een tropisch zwemparadijs, nu de hangout met de ultieme summer vibe. Wij worden er heel blij van dat we hier onze Summer Events afsluiten. We geven een Flow les, ondersteund door muziek van een live DJ. Aloha serveert fruity cocktails voor een echte tropische flow.

Hieronder bekijk je de summer events van vorig jaar.

Summer Events 2016