events

SUMMER EVENTS 2018

Zondag 19 augustus – 10.00 – 11.00
Yoga in het Drijvend Paviljoen

Get in your bubble
Dit is zo’n surrealistische plek, een drijvende bubbel, die bekend staat om zijn innovatieve en duurzame ontwerp. Deze locatie heeft een prachtig uitzicht op Kop van Zuid en de Rotterdamse haven. Kruip met ons in je bubbel voor een les met een bijzondere sfeer, met bijdrage van onze DJ. We denken dat je hier na afloop nog wel even wilt blijven hangen. Na de les staat daarom een virgin cocktail voor je klaar.
BUY TICKETS
20 Euro (Tickets kopen)

Zondag 8 juli – 10.00 – 11.00
Yoga op het ss Rotterdam

Just cruisin’
Als cruiseschip van de Holland-Amerikalijn heeft het ss Rotterdam de wereldzeeën bevaren. Nu ligt het schip in al zijn glorie permanent voor anker in Katendrecht als hotel en evenementenlocatie. Ga met ons aan dek van deze prachtige plek voor een yogales, ondersteund door een live DJ. Na de les serveren we –hoe kan het ook anders- virgin cocktails op het zonnedek.

Zondag 22 juli – 10.00 – 11.00
Yoga bij het Maritiem Museum

Rock the boat
Ga met ons mee naar het Museum van het Jaar 2018. Het Maritiem Museum heeft een unieke historische collectie schepen en kranen, die permanent worden tentoongesteld in de Museumhaven. We bevinden ons op het water, op de steigers en loopbruggen tussen de schepen, voor een hele bijzondere yogales. Onze DJ helpt ons in de juiste sfeer te komen en we serveren virgin cocktails na de les.
BUY TICKETS
20 Euro (Tickets kopen)

 

YOGA ON THE BLOCK

Elke maandag vanaf 4 juni – 18.00 – 19.00
Yogaground x OP HET DAK

Van de oprichters van rooftop restaurant Op Het Dak en down-to-earth yoga studio Yogaground; Yoga on the Block is terug. Vier de zomer elke maandag met een vroege avondles yoga omringd door de skyline van Rotterdam op het dak van de Hofbogen, gevolgd door een verse maaltijd van Op Het Dak.

TICKETS
18 Euro (Tickets kopen)

 

Yogaground X De Geheime Tuin

Drie zondagen deze zomer – 13.00 – 14.00
Yogaground x De Geheime Tuin

Drie zondagen achter elkaar geven wij een bijzondere buitenles yoga tijdens De Geheime Tuin, dat voor de vijfde keer zijn magische tuinfeest organiseert. Op een hele bijzondere plek, die zo lang mogelijk geheim blijft…

TICKETS
12 Euro (Tickets kopen)

 

Elke maand: Spaces X Yogaground

To be continued – 08.30 – 09.00
The morning session // Spaces Hofplein
Doe met ons mee en begin je werkdag op de beste manier die er is: 30 minuten yoga en een heerlijk gezond ontbijt van brainfoods. We laten je zien hoe je jouw geest en lichaam op een actieve manier kan voorbereiden op een productieve werkdag, en dat terwijl je achter je bureau kan blijven zitten. €5 (ex. BTW)

Binnenkort maken we een nieuwe datum bekend en kun je je weer aanmelden!
Meld je aan

 

Hieronder bekijk je de summer events van vorig jaar.

Summer Events 2017 – de Iconen van Rotterdam

Vind deze en andere events ook op Yoga International